Preview uit een Les

Mening van een cursist

Ik heb de cursus als heel positief ervaren. Ik had nooit verwacht om binnen een aantal weken al Arabische woordjes te kunnen lezen. De docent heeft ma shaa Allah ook alles vanaf het begin goed uitgelegd. Echt een zeer leerzame cursus voor mensen die een start willen maken met het Arabisch geschrift. 

Omdat ik vaak druk ben is het ook lastig om fysieke cursussen bij te wonen met name omdat die in de middag gegeven worden. Maar deze cursus in de avond vanuit huis en in je eigen omgeving heb ik ook als zeer prettig ervaren.

Moge Allah iedereen belonen die bijdraagt aan het instituut.
Abdelhaliem

Heb je altijd al Arabisch willen leren lezen? Helemaal nu je door de lockdown de Ramadan zo goed mogelijk wil benutten vanuit huis? Dan is dit jouw kans! Leer in slechts 4 weken Arabisch lezen.

Via een zeer simpele en effectieve methode ga je in sha Allah Arabisch leren lezen. De les begint bij het alfabet, je hebt dus geen enkele voorkennis nodig.

Voorwaarden

  • Je bent 15 jaar of ouder
  • Je bent een beginneling die niet kan lezen.

Lesdata & tijden

  • Zusters: Elke Maandag, Woensdag & Vrijdag van 16:30 tot 17:30 voor 4 weken lang. Startdatum: maandag 20 april, einddatum vrijdag 15 mei.
  • Broeders: Elke Woensdag, Vrijdag & Zondag van 18:00 tot 19:00 voor 4 weken lang. Startdatum: woensdag 22 april, einddatum zondag 17 mei.

Online

De lessen worden verzorgd via de app Zoom. Een hele handige app om online te leren. Na het aanmelden ontvang je de link waarmee je de gehele cursus de les kan bijwonen. 

Investering

Het normale tarief voor 12 lessen is €158, met de Ramadanactie betaal je nu slechts 79,- 

Kun je het bedrag niet per direct voldoen, stuur dan een email naar info@arabico.nl voor een betalingsregeling.

Na de 6e les kun je in sha Allah al kleine woordjes lezen en de overige 6 lessen zijn om je leesvaardigheid verder te ontwikkelen.

Let op: Omdat we de groepen klein willen houden zijn de plekken zeer beperkt! 

Aanmeldformulier

  • Maak een keuze
Hulp nodig?