Arabische Cursus Vlotter Lezen & Begrijpen

Startdatum 19 maart. Elke Donderdagavond van 19 tot 20 uur

Heb je altijd al vlotter Arabisch willen lezen & begrijpen wat er staat? Dan is dit jouw kans! In deze unieke cursus ga je in 5 lessen ervaren hoe het is om vlotter te lezen en teksten te analyseren aan de hand van een woordenboek.

Wat leer je

Je leert vlotter lezen. Dit is essentieel als je stappen wil maken in de Arabische taal. En naast het lezen leer je om woorden op te zoeken aan de hand van een woordenboek Arabisch Nederlands. Je leert woorden te herleiden naar de stam zodat je deze makkelijk kunt opzoeken.

Als je de methode onder de knie hebt, kun je grote stappen maken in de Arabische taal.

Woordenboek Arabisch Nederlands

Een goed woordenboek is noodzakelijk als je serieus de Arabische taal wil leren. Hoe ga je anders werken aan je woordenschat? Google Translate is geen goed vertaalmiddel. Er zijn ook geen geschikte apps.

Er is een heel goed woordenboek Arabisch Nederlands uitgegeven door Bulaaq. Dit woordenboek kost 63 euro, en is de investering meer dan waard.

Het lesgeld is inclusief het woordenboek, dit heb je niet alleen nodig voor de cursus, maar is onmisbaar voor je toekomstige reis in de Arabische taal.

Doorgroeien

Na de cursus is er een mogelijkheid om door te gaan met het volgende niveau waarin je je leesvaardigheid en begrip van de taal verder kan ontwikkelen.

Voorwaarden

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je bent in staat om (moeizaam) te lezen.
  • Je hebt moeite om Arabische teksten begrijpend te lezen

Lesdata & tijden

De les is elke donderdagavond van 19 tot 20 uur.

Dit zijn de lesdata:

  • 19 & 26 maart. 2, 9 & 16 april.

Locatie

De lessen worden verzorgd in Amsterdam Bos en Lommer, Willem de Zwijgerlaan 350. Er is parkeergelegenheid in de buurt voor 1,5 euro per uur. Locatie is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Investering

De investering bedraagt 79,- voor de cursus plus 63.- voor het woordenboek. Totaal is dat 142.-

Dit is inclusief de stencils die je tijdens de les krijgt en de bijbehorende audio’s die worden gemaild.

Kun je het bedrag niet per direct voldoen of ben je al in bezit van het woordenboek, stuur dan een email naar info@arabico.nl.

Let op: Omdat we de groepen klein willen houden zijn de plekken zeer beperkt! 

Aanmeldformulier

  • Maak een keuze
Hulp nodig?